Vild Med Dans i Field's

Events12/09/2018

Torsdag d. 13. september får vi besøg af Vild Med Dans liveshows? Afprøv dine dansetrin og vind billetter! 

Vild Med Dans i Field's

Har du mod på at prøve Vild Med Dans-maskinen? Og har du lyst til at deltage i lodtrækningen om billetter til Vild Med Dans liveshows og samtidig få et TV 2 PLAY-abonnement af 3 måneders varighed? Så har du muligheden for at prøve dansemaskinen torsdag d. 13 september fra kl. 15.00 til 19.00 her i Field's.

Efter at have fyret de sejeste dansemoves af i dansemaskinen, og forbrændt en masse kalorier, kan du nyde et velfortjent stykke chokolade. Marabou Danmark kommer nemlig og uddeler smagsprøver på deres nyeste Big Taste variant denne eftermiddag.  

Tag en pause i vores Food Lounge efter du har givet den gas i Vild Med Dans-maskinen 

Når du har brug for en pause, er det oplagt at besøge en af Field’s mange hyggelige cafeer, restauranter og kaffebarer. På plan 2 finder du Field’s Food Lounge med et stort udvalg af spisesteder. Her finder du alt fra Palæo til sushi og burgerbarer. På plan 1 finder du både Joe & The Juice samt Espressohouse (findes både på plan 0 og 1), hvor du kan tanke op med en god kop kaffe, en lækker sandwich eller en forfriskende Juice. Er du mere til italiensk pizza anbefaler vi at du besøger Gorm’s på plan 0. Her får du de lækreste pizzaer lavet efter italiensk opskrift med friske råvarer.

Vild Med Dans

When ?

Dato: 13.09.18

Kl. 15.00-19.00

Where ?

Metropladsen Plan 0

Who ?

For all

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Opening hours

Weekdays 10.00 - 20.00 / Weekends 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05

Top