Vidste du, at der bliver danset ballet på toppen af Field's?

Events16/07/2018

På Plan 3 finder du en hel anden verden, end den du kender i Field's. Field's har nemlig også en Balletskole ved navn Balletkompagniet, som byder på undervisning til alle aldre og niveauer. Lyder dette interessant? Så klik dig ind og læs mere.

Balletkompagniet tilbyder balletundervisning til alle: Små som store og på alle niveauer. De arbejder seriøst og har fokus på at udvikle alle elever, uden at det bliver stivnakket – Det skal nemlig være sjovt at gå til ballet.

På deres tumlingehold (2-3 år med en forælder) og hold for de mindre børn gør de meget ud af at introducere ballettens grundtrin gennem leg. Balletkompagniet bruger tid på musikforståelse og øver dem i at tælle takten, mens de danser.

For de større børn består undervisningen af stangskole (øvelser ved stang), pirouetter, små og store spring og kombinationer. I øvrigt arbejdes der med danse op til juleballet og diplomoverrækkelse, hvor eleverne får lov til at optræde.

Som voksen elev hos Balletkompagniet kommer man grundigt omkring ballettens grundprincipper, og undervisningen består af en kombination af øvelser ved stang og frit på gulvet, som vil styrke balance, kondition og trinforståelse. 

Højeste prioritet hos Balletkompagniet er den ugentlige træning, og deres søde og dygtige undervisere har stort fokus på, at den altid er lærerig, positiv og konstruktiv, så deres elever får udlevet deres danseglæde – Det synes de nemlig, er det vigtigste. 

Man er altid velkommen til en prøvetime hos Balletkompagniet!

Læs på www.balletkompagniet.dk

Du finder Balletkompagniet på Plan 3. Brug elevator ved Bilka, Plan 0 og tag den til Plan 3. 

Show on map

Opening hours

Telephone hours Tuesdag and Thursday from 10-11.The studio is only open when there is training, which vary from day to day.

Contact

71 99 38 31

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Opening hours

Weekdays 10.00 - 20.00 / Weekends 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05

Top