Spider-Man indtager Field’s

04/07/2019

Spider-Man er tilbage, og i sommerferien klatrer superhelten gennem Field’s gange. Vi guider til, hvordan du får allermest Spider-Man for pengene denne sommer!

Det er ikke kun solstik, der raser over Field’s i sommerferien. Spider-Man-feberen er nemlig over os, når den nye film Spider-Man: Far From Home har præmiere i Field’s store biograf. Og eventyret fortsætter på alle Field’s etager, for dem, der slet ikke kan få nok af edderkoppemanden.

Tag ungerne med i Field’s efter sommerens ultimative biograftur, og gå på vaskeægte Spider-Man skattejagt i gangene, hvor der er præmier fra Haribo til alle, der deltager. Der er hele seks figurer fra superhelte-universet, der har gemt sig på gangene i skattejagten, så der er rig mulighed for at komme rundt - og måske endda gøre pitstop hos nogle af de butikker, der har skruet ekstra op for Spider-Man-charmen i sommerferien.

De vaskeægte små Peter Parker-aspiranter vil finde et vidunderligt parallelunivers i Fætter BR, hvor både Spider-Man og Spider-Woman har indtaget hylderne med alt fra spil til figurer og dragter.

Står den på temafest eller børnefødselsdag i sommerferien, og er dagens hovedperson en lille Spider-Man in-spe, så søg mod Partyland, hvor der findes alt fra tallerkner til krus, duge og party-grej i den blå og rødklædte edderkoppemands tegn. Kostumet til festen står H&M og Bilka for: I børneafdelingen er der nemlig både fuldblodskostumer, der snildt kan overbevise om, at den rigtige Spider-Man er ‘in the house’, men også tøj til hverdag til de små størrelser, der ikke helt kan slippe Spider-Man besættelsen, selv når de er i civil.

Til de lidt større superhelte - og til de dage i sommerferien, hvor der måske falder en dråbe eller to - er der masser af underholdning i Field’s, hvor de kan udleve deres bedste Spider-Man evner på parkourbanen, eller de kan tage oplevelsen to-go med et nyt videospil fra Gamestop og måske en Spider-Man controller holder til PS fra Elgiganten. Så, kan man næsten ikke blive en mere dedikeret Spider-Man fan!

Psst! Husk at du hele sommeren kan købe et Børnepas i Field’s. Børnepasset indløser flotte gaver i Field's butikker og giver gratis adgang for ét barn i GoMonkey Klatrepark og Ripley's Believet It Or Not musuem! Køber du en billet til 150 kr. får du også en børnebillet til BOUNCE eller Field's Biograf! 

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Opening hours

Weekdays 10.00 - 20.00 / Weekends 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05

Top