Profil Optik åbner i Field's

EVÉNEMENTS14/11/2018

D. 22. november åbner Profil Optik i Field's. Her finder du et stort udvalg af kvalitetsbrillestel, linser og et stort udvalg af sportsbriller med styrke. Torsdag, fredag og lørdag koster alle brillestel kun 500 kr., når du køber en komplet brille. Fredag får du desuden 30% rabat på alle sports- og solbriller uden styrke.

Profil Optik har eksisteret i over 40 år, og i dag tæller kæden 126 landsdækkende butikker. D. 22. november kan de tilføje endnu en butik, når Profil Optik åbner i Field's.
Hos Profil Optik er høj kompetence og højt serviceniveau i fokus. Med et stort udvalg af kvalitetsbriller, sportsbriller, solbriller og linser kan du være sikker på at finde lige præcis den løsning, der er rigtig for dig!
Profil Optik tilbyder dig en helt unik måde at få briller til alle dine behov. De kalder det Lifestyle™. For en fast, månedlig pris kan du vælge 3 eller flere briller, hvor der medfølger en tryghedspakke, som inkluderer forsikring, gratis skift af glas ved styrkeændring, udskiftning af en brille om året og gratis synsundersøgelser.

FAGLIGHED I FOKUS
Hos Profil Optik går de mere end noget andet op i faglighed. Alle medarbejdere er højt uddannede og får løbende uddannelse, så de hele tiden er opdateret på viden om øjensundhed, som er det vigtigste, når det kommer til at rådgive om noget så unikt som dine øjne.

Dertil kommer naturligvis viden om de brilleglas og kontaktlinser, som du finder hos Profil Optik. Brilleglas, stel og kontaktlinser er nemlig ikke ”bare” brilleglas, stel og kontaktlinser. Der ligger mange års forskning og løbende teknologisk udvikling bag deres produkter. Der bliver løbende udviklet brilleglas, som har bedre læsefelt, bedre beskyttelse mod det skadelige blå lys fra fx mobil og computer og øget mulighed for individuel tilpasning.
Brillestel udvikles i mange forskellige materialer - de bliver løbende mere fleksible, og mange producenter har i stigende grad bæredygtighed som vartegn. Kontaktlinser fås i dag til bygningsfejl, de fås med flerstyrke (glidende overgang), med øget fugt og endda i en skræddersyet version.

Den faglige viden er i top, selvfølgelig også når det kommer til at rådgive dig om form og farve på dine nye briller, så du kan fremhæve alt det smukke ved dit ansigt.

Show on map

Opening hours

10 am - 8 pm

Contact

31 93 93 32

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Opening hours

Weekdays 10.00 - 20.00 / Weekends 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05

Top