Prøv et nyt spisested i Field’s

Trends24/08/2018

I Field’s finder du over 20 mad- og drikkesteder. Nogle af dem kender du med sikkerhed. Så som Burger King og Starbucks. Men vidste du, at der også er både indisk, vietnametisk og mexicansk mad at finde? Her finder du 3 bud på et sted, du endnu ikke har prøvet at spise endnu – i Field’s.

Prøv et sydindisk måltid hos The South Indian

Har du lyst til at opleve den lækre, krydrede smag af autentisk sydindisk mad? Så behøver du hverken at tage til Delhi, Calcutta eller Mumbai. Tag et afbræk fra shopping-turen, og lad dig forkæle på The South Indian i Field’s, hvor der serveres autentiske indiske retter i høj kvalitet – og helt uden tilsætning af kunstige farvestoffer.
The South Indian åbnede for første gang i København i 2015 og har nu også fået en restaurant i Field’s, hvor de dygtige kokke står klar til at forkæle dig. Prøv for eksempel en sydindisk ret med kød, fisk eller kylling, som indtages i hyggelige omgivelser – vi glæder os til at se dig.

Sammensæt din egen lækre wok-ret hos Café Wok

Hos Café Wok står de venlige og dygtige kokke klar til at lave lækre vietnamesiske og thailandske retter. Du har mulighed for at sammensætte retten ud fra dine foretrukne grøntsager, saucer og kødtyper. Naturligvis er det også muligt for dig, som er vegetar at få en ret uden kød. Kom ind og smag et sundt, hurtigt og let måltid hos Café Wok, som altid tager imod dig med et stort smil.

Lækker spansk-mexicansk frokost hos Nachos

Nachos er en familierestaurant, som både tilbyder retter af spansk og mexicansk afstamning. Nyd et lækkert krydret måltid, som f.eks. tortillas eller burritos, med masser af grønt. Eller vælg en portion sprøde nachos med cheddar, salsa, jalapeños, creme fraiche og guacamole. Der er både store og små måltider alt efter, hvor stor sulten er. Melder den store sult sig, har du endda mulighed for at sætte tænderne i en autentisk mexicansk T bone steak. I den hyggelige spansk-mexicanske restaurant kan du roligt bede om ” ¡Una Cerveza, Por Favor!”, selvom ferien er slut. Herudover finder du en lækker og billig buffet hver dag.

Vi byder dig velbekommen i Field’s!

Show on map

Opening hours

All week 10 - 20

Contact

32 62 55 77
Show on map

Opening hours

All week 11.00 - 22.00

Contact

81 91 91 81

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Opening hours

Weekdays 10.00 - 20.00 / Weekends 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05

Top