Kom til grandopening hos VILA i Field's

Events02/08/2018

Kom til grandopening hos VILA i Field's torsdag d. 9 august kl. 9:00, når de slår dørerne op til deres spritnye butik på plan 1. 

VILA slår dørerne op med et brag af en åbningsweekend

I hele åbningsweekenden (torsdag-søndag) kan du sparre 25% på hele butikken. Til de hurtige er der mulighed for at få et VIP-kort, der giver hele 40%, og der vil på selve åbningsdagen være goodiebags til de første 50 kunder. 

Om VILA

VILA er en del af den danske BESTSELLER koncern, og er kendt for at designe mode til unge kvinder med fokus på kvalitet, design og detaljer. Kendetegnene for VILAs design er, at de skaber designs med fokus på det feminine, det sensuelle og det simple. VILAs signature styles består af et mix af print og farver, fine detaljer og udskæringer med et twist af tidens hotteste trends. 

Klar på mere mode?

Hvis ikke du er træt af at shoppe efter at have besøgt vores spritnye butik VILA, kan vi varmt anbefale dig at gå på opdagelse i vores mere end 80 modebutikker. Her finder du butikker som Esprit, Message, Kings & Queens, G-Star, SAMS samt Name it og BabySam og mange flere, så du kan gøre både dig selv og hele familien sommerklar.

Udforsk Field's mange spisesteder

Både under og efter en masse shopping kan man have brug for en lidt ekstra energi. I Field's er der aldrig langt til en latte, snack eller noget lækkert at spise. Hos Starbucks og Espresso House finder du massere af lækre forfriskende te- og kaffedrikke og lidt til at stille den lille sult. Hvis du til gengæld er på udkig efter noget lækkert at spise finder du spisesteder som f.eks. Palæo, Joe & the Juice, Sushi Bar, Dalle Valle og Gorm's Pizza.

Læs mere om Field's lækre spisesteder her

Useful information

When ?

9. august 2018 

Who ?

For all

Show on map

Opening hours

10 am - 8 pm

Contact

32 62 53 23

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Opening hours

Weekdays 10.00 - 20.00 / Weekends 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05

Top