Klæde sig efter sin krop er en kunst

Celebrities' look15/03/2018

Du har hørt det før og du kender teorien, men for mange kan det være svært at udføre i praksis. Uanset om man er æbleformet, pæreformet eller har timeglas figur, så er teorien den samme. At klæde sig efter sin krop er en kunst, og det er en kunst, som MASAI mestrer.

Forårets nyheder
I disse dage bliver Masai butikkerne fyldt op med den smukke forårskollektion. Der er et stort udvalg af tunikaer, toppe og kjoler i mange farver og mønstre. Lækkert strik, et stort udvalg af bukser og fine forårsjakker.

 

Hvilken facon er du?
Det unikke ved Masai er, at vi har hele seks forskellige shapes på vores overdele, hvilket betyder, at de fleste kvinder, uanset figur, kan finder tøj hos os, som de føler sig smarte og godt tilpas i. Tøjet fås i størrelse XS-XXL.

Fitted
Den smalleste og mest taljerede af vores pasformer. Passer til kvinder med en lille barm, som ønsker at fremhæve taljen. Denne facon passer også godt til dem med såkaldt æbleform, da det er flatterende at 'skabe' en talje og således give balance til underkroppen.

Shaped
Denne facon er også taljeret, men har mere vidde hen over brystet end 'fitted'. Passer særlig godt til kvinder med større barm.

A-shape
Dette er vores mest populære facon. Denne model er ret smal over skuldre og bryst og falder skråt ned over hoften direkte fra skulderen. Passer til kvinder, hvis hofter er bredere end skuldrene, men den er også populær hos dem, der kan lide lidt vidde over mave og hofter.

Bias
Denne facon er flatterende for de fleste kropstyper. Her er stoffet klippet på skrå af væveretningen. Det giver tøjet et fint fald og naturligt stræk, hvilket betyder, at tøjet følger figuren og skaber en feminin silhuet.

Oversize
Rummelige og løstsiddende toppe, der er behagelige at have på og klædelige til de fleste. Mange vælger, at sætte en oversize overdel sammen med en tætsiddende underdel, for at skabe balance i outfittet.

Straight
Som navnet antyder en lige, løstsiddende facon. Passer til kvinder, som foretrækker løstsiddende tøj og ikke ønsker at fremhæve figuren.

Masai butikspersonale hjælper gerne kunderne med at finde den silhuet, som passer perfekt. De opfordrer alle til at give sig tid til at prøve deres forskellige shapes. Der er ingen, der kun passer én facon, men dette kan være en hjælp til at vælge tøj, som fremhæver og/eller eventuelt skjuler det, man måtte ønske.Tøj, som sidder pænt, er tøj, man føler sig godt tilpas i.  

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Opening hours

Weekdays 10.00 - 20.00 / Weekends 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05

Top