Gå BANANAS med The Body Shop's nye veganske Limited Edition serie

Gift Idea - Woman26/04/2018

Mød den fabelagtige velduftende og frugtagtige Banana kropsplejeserie fra The Body Shop! Du vil slet ikke kunne modstå at pifte din bad- og kropsplejerutine op med den vanedannende duft af modne bananer, søde bananblade og cremet, træagtig kokos. 

Produkterne er beriget med puré fra bæredygtigt indkøbte bananer, som har en uregelmæssig form og som fødevareindustrien derfor ikke ønsker at købe. 

Den helt særlige serie har et legesygt og sjovt ydre, som er inspireret af de farverige bananer med den vidunderlige konsistens, som beriger Special Edition produkterne.

Beriget med community trade økologisk bananpure fra Ecuador

Vidste du, at The Body Shop kæmper for at undgå spild ved kun at bruge bananer, som ikke kan sælges til fødevareindustrien. The Body Shop er ligeglad med om bananerne har den ”forkerte” form eller størrelse. Den økologiske Community Trade bananpure bliver indkøbt fra El Guabo i Ecuador. El Guabo betaler småbønder en fair pris i en industri, som ellers er kendt for at være udnyttende. Det hjælper dem med at konkurrere mod de store bananplantager

Se de forskellige produkter ved at bladre videre 

Show on map

Opening hours

All week 10 - 20

Contact

32 62 00 86

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Opening hours

Weekdays 10.00 - 20.00 / Weekends 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05

Top