Fun CPH er modtager af Field's Charity

Events26/04/2018

1. kvartal (2018) donerede Field's 10.000 kr. til Fun CPH som tilbyder spændende og sjove aktiviteter på Amager Strand. Læs mere om Fun Cph og læs hvordan du selv søger til 2. kvartal. 

Fun CPH er en virksomhed beliggende i Amager Strandpark, hvorfra de driver forskellige sjove udendørs aktiviteter (Fodboldgolf, Blokart og Bumper Ball). I 2017 blev aktiviteterne afprøvet af mere end 6.000 personer og området besøges af 1-1,5 mio. mennesker hver sæson. Virksomheden er startet af Erik Wulff, som er bosiddende et stenkast fra Amager Strand og i mange år har kørt blokart, som er hans store passion. Passionen for blokart fik ham til at starte Fun CPH (tidligere kaldet Blokart CPH), som efterfølgende har fået andre aktiviteter tilknyttet og er fortsat voksende.

Fun CPH fortæller at de netop nu er i færd med planlægningen af 2018 og udover de ovenfor nævnte aktiviteter, introducerer de i 2018 nogle nye aktiviteter, som folk fra nær og fjern kan prøve.

D. 26. august vil de afholde en ”deluxe” fodboldgolfturnering på Amager’s eneste fodboldgolfbane. Fodboldgolf startede ud som en sjov aktivitet i Danmark, og er en kombination af fodbold og golf/minigolf. De senere år er fodboldgolf blevet en sportsgren, hvori Danmark præger toppen af verdensranglisten. Deres forventning til  turnering er dog mere, at det bliver en hyggelig turnering og generelt en dejlig dag for alle uanset niveau/køn/alder. 

Der vil på dagen blive opsat DJ udstyr og afspillet dejlig musik mens deltagerne spiller fodboldgolf og så vil de også opsætte et kæmpe telt og bygger et podie til præmieoverrækkelse.

En tilmelding til dette event vil altså inkludere flg:

  • Deltagelse ved fodboldgolfturnering.
  • Mad og drikke.
  • Hyggeligt samvær med musik.
  • Mulighed for præmier.

Hold øje med hvornår du kan tilmelde dig via Fun CPH's hjemmeside: www.funcph.dk eller facebook-side: https://www.facebook.com/cphfun.

Hvordan kan du ansøge om donationen?

Har du en klub, et projekt, en organisation eller lignende, du mener, har brug for støtte? Så send en seriøs og gennemarbejdet ansøgning til Field’s på mail, hvor du forklarer lidt om, hvorfor du fortjener støtten. Du og dit projekt skal være forankret på Amager og pengene skal kunne komme et større eller mindre fællesskab til gode.    

Konkret skal din ansøgning indeholde:

  • Kortfattet forklaring om, hvad du søger støtte til og hvorfor.
  • Lidt om, hvem du/I er.
  • Din klub/forenings navn og adresse.

Hvordan vælger vi de heldige modtagere af pengene?

Blandt alle indsendte ansøgninger hvert kvartal, vælger Field’s 3 projekter ud til afstemning (de 3 udvalgte ansøgere får besked om dette). Vinder du ikke donationen i det ene kvartal, kan du kvit og frit søge det næste kvartal. Derefter foregår den endelige udvælgelse af Field's centeradministration. 

Din ansøgning til 3. kvartals støtte skal være os i hænde senest 1. september 2018. Send din ansøgning til nikita.sorensen@steenstrom.com.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til os på tlf. 41 90 02 49
eller mail nikita.sorensen@steenstrom.com.

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Opening hours

Weekdays 10.00 - 20.00 / Weekends 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05

Top