Frokostfavoritter i Field’s

Trends04/04/2018

Lige meget om du er ude med din veninde, kæreste eller familie, så har vi et spisested, der passer til dig. Vi har et bud på, hvordan din frokostmenu kan se ud.

Nyd for eksempel en autentisk italiensk frokost i hyggelige omgivelser, hvor alle kan være med. 

Frokost til familien

Milano Ristorante og Pizzaria byder på klassiske italienske pizzaer. For eksempel med parmaskinke, tomat, mozerella. Er du ikke til pizza, kan du også få burger, fisk, pasta eller salater blandt de lækre frokosttilbud, som alle koster under 100 kroner*.

Frokost med kæresten

Hvad er bedre end en omgang autentisk Pasta Bolognese? Som Lady og Vagabonden kan du og din kæreste nyde en romantisk middag med den klassiske ret i Milano Pizzarias moderne omgivelser. Eller måske er I mere til en lækker gourmetpizza hos Gorms Pizzaria eller et solidt måltid med en dejlig steak hos italienske Mammamia, som har en stor og hyggelig terasse at indtage herlighederne i.

Frokost med veninden

Står dagen på veninde-hygge er en vegetar Margerita-pizza, lækker laksesalat eller den populære fennikelsalat med karamelliseret fennikel, oliven, kikærter og semidried tomater alle gode frokosttilbud. Disse finder du hos Gorms Pizzaria, hvor I, i hyggelige omgivelser kan nyde en sund og let frokost inden dagens shopping fortsætter. Endda med frokosttilbud til under 100 kroner på menukortet, så I kan spare budget til den videre shopping.

*Frokost menuerne er tilgængelige fra 11:00-16:00 mandag-fredag.

Rigtig god fornøjelse.

Show on map

Opening hours

All week 11 - 22Holidays 11 - 22

Contact

53 38 84 43
  • Gorm's Pizza on social networks :
View the shop Gorm's Pizza Our other shops
Show on map

Opening hours

All week 10 - 22

Contact

32 62 11 81

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Opening hours

Weekdays 10.00 - 20.00 / Weekends 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05

Top