Field's Charity støtter Amagers U14 piger fra Sundby Boldklub

Events12/03/2018

4. kvartal (2017) donerede Field's 10.000 kr. til Amagers U14 piger fra Sundby Boldklub. Pigerne havde ansøgt om tilskud fra Field’s Charity, så de kunne styrke holdånden og deltage i den udenlandske turnering Copa Jordi i Spanien i påsken 2018. 

Field’s støtter lokalt!

Vidste du at vi i Field’s støtter et lokalt projekt hvert kvartal hvor vi donere 10.000 kr. til en klub, et projekt eller en organisation, der fortjener støtte og opbakning?
Penge, kan være et skridt på vejen til at realisere drømme og idéer hos københavnske ildsjæle.

4. kvartal (2017) gav Field's 10.000 kr. til Amagers U14 piger fra Sundby Boldklub. 
Pigerne havde ansøgt om tilskud fra Field’s Charity, så de kunne styrke holdånden og deltage i den udenlandske turnering Copa Jordi i Spanien i påsken 2018. 

U14 pigerne i Sundby Boldklub spiller i den bedste række i Sjælland Øst. De er et hold med store ambitioner, de træner dedikeret tre til fem gange om ugen, og har fokus på at udvikle både bredde og elite spillere. Fx har de fire piger, der er med i DBU’s talentcenter for nye potentielle landsholdspillere til Danmark. De tror på, at en attraktiv udenlandsk turnering kan være med til både at fastholde og tiltrække nye spillere, så de fortsat kan gøre sig gældende i den bedste række.

Udover det sportslige med udfordrende internationale kampe er formålet at styrke holdånd, fastholde og tiltrække spillere, få gode oplevelser udenfor fodboldbanen og give pigerne en oplevelse for livet, de aldrig vil glemme.

Turen går til Copa Jordi, som er en attraktiv international turnering, hvor der er deltagende hold fra ca. 17 forskellige lande. De tager afsted 15 spillere og 2 trænere onsdag morgen den 28. marts og kommer hjem mandag aften den 2. april i påsken 2018. Selve turneringen er fra den 30. marts til 1. april 2018, så de har både tid før, under og efter turneringen til, at styrke sammenholdet. De skal bo i byen Santa Susanne i området Malgrat de Mar, og de har planlagt at bo på Hotel Amaraigua. Pigerne skal bo på firemandsværelser, for at skabe gode rammer for det sociale sammenspil på holdet.
Vi glæder os utrolig meget til at høre om deres tur.

Hvordan kan du ansøge om donationen?

Har du en klub, et projekt, en organisation eller lignende, du mener, har brug for støtte? Så send en seriøs og gennemarbejdet ansøgning til Field’s på mail, hvor du forklarer lidt om, hvorfor du fortjener støtten. Du og dit projekt skal være forankret på Amager og pengene skal kunne komme et større eller mindre fællesskab til gode.    

Konkret skal din ansøgning indeholde:

  • Kortfattet forklaring om, hvad du søger støtte til og hvorfor.
  • Lidt om, hvem du/I er.
  • Din klub/forenings navn og adresse.

Hvordan vælger vi de heldige modtagere af pengene?

Blandt alle indsendte ansøgninger hvert kvartal, vælger Field’s 3 projekter ud til afstemning (de 3 udvalgte ansøgere får besked om dette). Vinder du ikke donationen i det ene kvartal, kan du kvit og frit søge det næste kvartal. Derefter foregår den endelige udvælgelse af Field's centeradministration. 

Din ansøgning til 2. kvartals støtte skal være os i hænde senest 1. juni 2018. Send din ansøgning til nikita.sorensen@steenstrom.com.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe eller skrive til os på tlf. 41 90 02 49
eller mail nikita.sorensen@steenstrom.com.

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Opening hours

Weekdays 10.00 - 20.00 / Weekends 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05

Top