´Fast & Furious´ kommer til Field's og Royal Arena

Events06/06/2018

Fra d. 15. - 17. juni kommer ’FAST & FURIOUS LIVE’ til ROYAL ARENA. Her kan du opleve alle de fede biler og legendariske stunts fra de populære film - LIVE! Der er lagt op til en adrenalinfyldt oplevelse!Allerede fra fredag d. 8. – søndag 10. juni kan du se nogle af de legendariske biler i Field's på Metropladsen, Plan 0.

Udstillingen i Field's

Fredag d. 08. - søndag d. 10. juni kan du se nogle af de fede biler fra Fast & Furious LIVE helt tæt på! Tid til et nyt profil billede? Få taget det ultimative billede sammen med nogle af de flotte fartbøller fra showet! Bilerne finder du på Metropladsen, plan 0. 

Showet i ROYAL ARENA

Fra d. 15. – 17. juni kan du opleve ’Fast & Furious Live’ i Arena. Showet er for hele familien, og der mulighed for at opleve alle dine favorit-stunts fra de populære film LIVE! Ved hjælp af den nyeste teknologi, flere end 40 stunt special-udviklede biler, state-of-the-art lyd, lys og filmprojektioner, bliver publikum hvirvlet ind i et show, der er både større, vildere og mere imponerende end noget andet tidligere set!
Publikum vil mærke varmen fra de flammende udstødninger og energien fra de imponerende bilstunts, der scene efter scene vil folde sig ud for øjnene af dem. I showet optræder en lang række af de originale biler fra filmene, samt nøjagtige kopier. Glæd dig bl.a. til Doms legendariske Dodge Charger og The Flip Car fra Fast & Furious 6, der vil bidrage til at give publikum en fantastisk oplevelse!
Der er lagt op til en adrenalinfyldt oplevelse for hele familien. Showet er på dansk og filmsekvenserne er med danske undertekster. En ting er sikkert – det gælder om at holde fast!

Du kan købe dine billetter til showet her: https://bit.ly/2LZWSkK

HUSK HUSK HUSK! 

At du kan starte oplevelsen i Field’s

Vi har både lækker mad og gode parkeringsforhold (hele 3000 parkeringspladser) som ligger lige i nærheden af Arenaen – så bliver det ikke nemmere!

Field’s Food Lounge er en hyggeligoase med mere end 20 forskellige spisesteder og restauranter. I 2017 vandt Field's prisen som "Shoppingcentret med Danmarks bedste spisesteder" - en pris vi er meget stolte af! 

Her kommer en liste med nogle af vores fantastiske spisesteder – Enjoy!

Gourmetpizza på Gorm’s

Hos Gorm’s får du sprøde pizzaer, der lavet på enten hvedemel eller rugmel. Det bestemmer du! Fyldet kan være vegetarisk, med tynde kartoffelskiver eller mere traditionelt med italiensk kødfyld. Du kan også være heldig at finde nordisk inspirerede pizzaer med eksempelvis rygeost. Uanset hvad du er til, er du altid garanteret en spændende smagsoplevelse. Er du ikke til pizza, bør du i stedet kaste dig over Gorm’s hjemmelavede pasta eller dagens rustikke hovedret. Bestil et glas vin til og nyd pizza og vin sammen med venner, familie eller kolleger inden turen går videre rundt i Field’s eller til koncert i Arenaen.

Dalle Valle

Dalle Valle er på ingen tid blevet super populært – og det kan vi godt forstå! Her får du en frisk buffet, der altid bugner af et stort udvalg af varme og kolde retter. Der er derfor altid noget for alle i selskabet. På Dalle Valle laver de også nogle lækre cocktails – lige til at blive i godt humør af!

Cafe Wok

Cafe Wok byder på mange klassiske vietnamesiske retter. Her kan du forkæle dine smagsløg med asiatisk mad af høj kvalitet.

Sushi Bar

Er du også vild med sushi, så læg vejen forbi Sushi Bar. Her finder du lækker gourmet sushi og sticks samt alt det bedste fra det asiatiske køkken. Restauranten specialiserer sig i teppanyaki retter lavet på den japanske stegepande.

The American Restaurant & Diner

Som navnet antyder er The American stedet, hvis du er vild med autentisk, amerikansk mad. Her kan du blandt andet få spareribs, steak eller en saftig burger. Til dessert kunne et ægte amerikansk valg være vores Apple pie eller Brownie.

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Opening hours

Weekdays 10.00 - 20.00 / Weekends 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05

Top