Denne vinterferie skal du...

Events08/02/2018

Savner du gode ideer til sjove aktiviteter i vinterferien, så kom forbi Field’s. Her er masser af sjove oplevelser og aktiviteter for hele familien.

FASTELAVN ER MIT NAVN
Oplev de mindste slå katten af tønden. Kom til fantastisk fastelavnsfest med masser af underholdning for alle mellem 3 og 12 år. Der er flotte præmier til kattekongen, kattedronningen og bedst udklædte fra Name It. Ingen børn kommer til at gå tomhændede fra fastelavnsfesten: Der er gratis slik sponsoreret af Toms Chokolade og en fastelavnsbolle fra Bilka OneStop til alle. For de børn som ikke deltager kan Ulven Billie også opleves på pladsen.

Så hold fastelavn indendørs og slå katten af tønden med et brag!
SØNDAG D. 11 FEBRUAR
Kl. 12: for 3-6-årige
kl. 14 :for 7-12-årige
– Det er naturligvis gratis for børn op til 12 år og foregår på Metropladsen, Plan 0

HODJA FRA PJORT I BIFFEN
Lige nu viser vi den nye animationsfilm, Hodja fra Pjort - en fantastisk eventyrfilm for hele familien. I den anledning forvandles den store Metroplads til et sandt eventyrunivers, hvor du bl.a. kan få taget billede på et flyvende tæppe. På udvalgte dage har vi sjove, gratis aktiviteter for børn.

BØRNEBILLET
I vinterferien vender den populære børnebillet til kun 50 kr. tilbage i Field’s. Med en Børnebillet i hånden kan børnene begive sig rundt i centret og hente sjove gaver og tilbud fra de forskellige forretninger. Ønsker du Field’s Børnebillet inkl. billet til filmen Hodja fra Pjort i Field’s biograf, koster den kun 100 kr.

MAGI
Kravler dine børn på væggene, så besøg den sjove have- og insektlegeplads "Den Magiske Have", hvor de både kan rutsje og træne balancen, samtidig med at du kan hvile benene, mens de leger.

SPRØDE PIZZAER
Forkæl hele familien med gourmetpizzaer fra Gorm’s. Nem og hurtig middag, men med en smagsoplevelse, der er noget særligt, samtidig med at de voksne kan nyde et glas vin. De sprøde pizzabunde er lavet på hvedemel eller rugmel. Fyldet kan være vegetarisk, med tynde kartoffelskiver, eller mere traditionelt med italiensk kødfyld. Prøv også Gorm’s hjemmelavede pasta eller dagens rustikke hovedret.

Show on map

Opening hours

All week 11 - 22Holidays 11 - 22

Contact

53 38 84 43
  • Gorm's Pizza on social networks :
View the shop Gorm's Pizza Our other shops
Show on map

Opening hours

Monday - friday: 11 - 24Saturday - sunday: 10 - 24 

Contact

70 13 12 11 (alle dage fra 11.00-20.00)

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Opening hours

Weekdays 10.00 - 20.00 / Weekends 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05

Top