BOUNCE kommer til Field's!

Events31/07/2018

Verdens mest innovative trampolin- og adrenalinpark åbner i Field's til efteråret! Du finder masser af forskellige trampoliner, forhindringsbaner og specialbaner til freerun og parkour.

Hvad er BOUNCE?

BOUNCE er et internationalt koncept, der begyndte i Australien i 2012. En BOUNCE-arena er en adrenalinpark med masser af forskellige trampoliner, forhindringsbaner og specialbaner til freerun og parkour. BOUNCE vender din verden op og ned, vægge bliver gulv og tyngdeloven ophæves. 

BOUNCE er en samlingsplads – for alle aldre. Det mærker du med det samme på atmosfæren, menneskerne, musikken og aktiviteterne. Der er masser af sjov og oplevelser for hele familien. Ingen forkundskaber behøves. Du bestemmer selv niveauet for dit besøg. BOUNCE er en af verdens største og bedste indendørs trampolin- og aktionparker med mere end 28 arenaer over hele verden.

Besøg BOUNCE før alle andre! Du finder vores nye kæmpe trampolin- og adrenalinpark på 2. sal.

På udkig efter mere adrenalin i din hverdag?

Er du eller en du kender på udkig efter et job, hvor der er mulighed for både at få sved på panden og et adrenalinkick? Så søger BOUNCE lige nu både værter, teamledere og kundeservicemedarbejdere. Hvis du har en vært eller teamleader gemt i maven, så holder de jobcasting fra d. 17. til d. 19. august i Field's i det tidligere Fona lejemål på plan 0 (lige i mellem Bahne og Nike). Hvis du er født med et servicegen, så søger de også kundeservicemedarbejdere. 

Du kan læse mere om stillingerne, hvordan du tilmelder dig jobcastingen eller søger jobbet som kundeservicemedarbejder lige her: https://bounceinc.teamtailor.com/jobs/91320-copenhagen-superstars  

Other news

#JustAsk

We answer
within one hour
on our facebook page

Ask your question
Opening hours

Weekdays 10.00 - 20.00 / Weekends 10.00 - 20.00

Phone : 70 20 85 05

Top